
Dry aged Cote de boeuf ! INTROPRIS !
Dry Aged Côte de Boeuf
En smagsoplevelse du aldrig glemmer
Vores Dry Aged Côte de Boeuf er en hyldest til ægte kødsmag. Udskæringen er skåret fra polsk malkeko, som er kendt for sin intense og dybe smag. Bøffen er dry aged i minimum 21 dage, hvilket fremhæver umami og mørhed på højeste niveau.
Med benet bevaret og en flot fedtkant, får du en bøf med karakter og kraft – perfekt til grillen eller panden.
✅ Håndskåret og dry aged for maksimal kvalitet
✅ Vægtintervaller så det passer med flere forskellige størrelser.
✅ Vakuumpakket og frossen for optimal holdbarhed
✅ Oplagt til en luksuriøs middag eller som centerpiece på grillen
En bøf der ikke bare spises – den opleves.
Dyr : Okse
Udskæring: Cote de boeuf
Født i: Polen
Opvokset i: Polen
Slagtet i: Polen
Modnet i: Danmark
Leveres som: Frost
Holdbarhed: Minimum 3 måneder.
The Meat Club sender ordre afsted hver eneste tirsdag og tordag. Det betyder at hvis har du afgivet din ordre på vores hjemmesiden inden kl 10 på den bestemte pakkedag - vil du modtage din levering dagen efter.
Vi sørger for at pakke kødet trygt og godt i termokasser med fryselementer, så kødet har den rigtige temperatur hele vejen.
Pakken vil blive stillet foran din hoveddør - du har dog mulighed for at ændre placeringsted i 'ordrekommentarfeltet' i forbindelse med afgivelse af ordre. Her kan du f.eks. skrive garage eller lignende.
Har du brug for læse mere om vores fragt og levering - så tryk her.