Frikadeller 2.5kg

Nr. Onsild-frikadellen fremstilles af dansk kød med det gode håndværk som højeste prioritet, og vi hakker og blander derfor frikadellefarsen i små serier. Farsen røres præcis den tid, den skal, og derfor har frikadellen det rigtige bid og struktur. Alle frikadeller har været gennem erfarne hænder og steges på store pander, så derfor er Nr. Onsild-frikadellen ”ægte” håndlavet. Frikadellerne kan derfor også variere nogle få gram, og de har samme uens facon, som rigtige hjemmelavede frikadeller. Størrelsen kan varriere. Primært vil det være 65-70grams frikadeller, men bliver der udsolgt af disse, vil det være 35-40grams frikadeller. Ring evt for at høre størrelsen.
TheMeatClub Pris 92,50 kr /kg Detailpris 140,00 kr /kg
På lager
34%

Dyr : Gris

Producent : Nr. Onsild

Udskæring: Småkød

Født i: Danmark

Opvokset i: Danmark

Slagtet i: Danmark

Leveres som: Frostvare

Holdbarhed: Minimum 3 måneder. 

Dansk Svinekød 87%, vand, hvedemel, stivelse, salt, mælketørstof, løg, modificeret stivelse (E1414), hydrolyseret vegetabilsk protein, krydderier.

 

Næringsindhold pr 100g:
Energi: 217Kcal
Fedt: 13,4g
-Heraf mættede fedtsyrer: 5,4g
Kulhydrat: 8,1g
-Heraf sukkerarter: 1,5g
Protein: 16g
Salt: 1,5g

Skriv din egen anmeldelse
Du anmelder:Frikadeller 2.5kg
Fragt & Levering

The Meat Club sender ordre afsted hver eneste tirsdag og tordag. Det betyder at hvis har du afgivet din ordre på vores hjemmesiden inden kl 12 på den bestemte pakkedag - vil du modtage din levering dagen efter.

Vi sørger for at pakke kødet trygt og godt i termokasser med fryselementer, så kødet har den rigtige temperatur hele vejen. 

Pakken vil blive stillet foran din hoveddør - du har dog mulighed for at ændre placeringsted i 'ordrekommentarfeltet' i forbindelse med afgivelse af ordre. Her kan du f.eks. skrive garage eller lignende. 

Har du brug for læse mere om vores fragt og levering - så tryk her.