Iberico Rib Fingers – sådan skal de grilles

(2-3 Personer)
Det skal du bruge:

Tilberedning af Kød

Iberico Rib Fingers – sådan skal de grilles

Rib Fingers er skåret fra kødet mellem ribbenene på Iberico-grisen. De er små, fede, smagspakkede stykker kød, der fungerer perfekt som snack, appetizer eller som en del af en større servering. Det er svært ikke at blive fan – de her stykker rammer et punkt mellem sprødt, blødt og fuldfed smag.


Ingredienser


Tilberedning af kød – i køkkenet

Skyl rib fingers kort og tør dem af.
Læg dem i en skål og giv dem en god omgang Pig Powder Pork Rub – hele vejen rundt.
Sæt skålen i køleskabet, mens grillen gøres klar.


Opsætning af grillen – klargøringssektionen

Tænd grillen op til 140°C, indirekte varme.


Ved grillen – grilningssektionen

Læg rib fingers på risten ved indirekte varme.
De skal have ca. 2 timer i alt.

Spray med æblemost hvert 15. minut for at holde dem saftige.

Efter cirka 50 minutter vender du dem og fortsætter med at spraye.

Når de har fået 1,5 time, og de er brune hele vejen rundt, tager du dem af grillen og vender dem i Swineshine BBQ Glaze, så alle stykker er godt dækket.

Læg dem tilbage på grillen i 10–15 minutter ved samme temperatur, så glazen kan sætte sig og karamellisere.


Servering

Anret rib fingers på et træbræt.
Server med varm BBQ-sauce og evt. en Cheese Dip.
De er perfekte sammen med tortilla chips, mozzarella sticks eller en sprød salat.


Opskriften er udarbejdet af Boemsen BBQ.

Tilbedredning af tilbehør