• Hurtig levering
  • Afsendelse Tirsdag og Torsdag
  • 100kr i fragt + 25kr emballageomkostninger
  • Kæmpe opskriftbank

-25%

Kammuslinger 1 kg

Kammuslinger er en udsøgt delikatesse fra havets dyb. Vi ser desværre, at kammuslinger ofte er overset i snakken og virakken om andre skaldyr, men i virkeligheden er de en sand skat, som bare venter på at blive tilberedt.

Let tilberedning og en helt simpel sammensætning med gode råvarer gør dem til en perfekt spise. Glæd dig til at opleve havets sande guldklumper.
TheMeatClub Pris:
275,00 kr /stk.

Detailpris: 365,00 kr /stk.

På lager

Beskrivelse
Detaljer

Dyr : Kammusling

Producent : Nordic Seafood

Født i: USA

Opvokset i: USA

Slagtet i: USA

Leveres som: Frostvare

Holdbarhed: Minimum 3 måneder.

Den bedste pris på frosne kammuslinger

Kammuslingerne, som er nøje udvalgt for deres sublime kvalitet, er tilført en 20 % glace, der beskytter dem under frysning. Dette sikrer, at de bevarer deres friskhed og smag, når de optøs. Med vores tilbud på kammuslinger får du ikke blot en god pris, men også en unik chance for at opleve en delikat smagsoplevelse, der forfører sanserne og bringer havets skatte til din tallerken.

Vores passion for kvalitet og smag er din garanti for en kulinarisk oplevelse, der vil efterlade dig og dine smagsløg i ren ekstase, når du nyder vores kammuslinger til en god pris. Velbekomme!

Bedømmelser
Indsend din bedømmelse
Du anmelder: Kammuslinger 1 kg
Giv produktet karakterer *
  1 stjerne 2 stjerner 3 stjerner 4 stjerner 5 stjerner
Karakter
Opskrift
Opskrift
Fragt & Levering
Fragt & Levering

The Meat Club sender ordre afsted hver eneste tirsdag og tordag. Det betyder at hvis har du afgivet din ordre på vores hjemmesiden inden kl 12 på den bestemte pakkedag - vil du modtage din levering dagen efter.

Vi sørger for at pakke kødet trygt og godt i termokasser med fryselementer, så kødet har den rigtige temperatur hele vejen. 

Pakken vil blive stillet foran din hoveddør - du har dog mulighed for at ændre placeringsted i 'ordrekommentarfeltet' i forbindelse med afgivelse af ordre. Her kan du f.eks. skrive garage eller lignende. 

Har du brug for læse mere om vores fragt og levering - så tryk her.