Store Frankfurter fra Hvidebæk

Bedømmelse:
100 % of 100
Alle er nok enige om, at når man har fået det perfekte røde kød på grillen, så er der kun en ting tilbage. Den helt igennem fantastiske pølse som punktum på en skøn aften! Denne dankse pølse fra Hvidebæk, har 2 år i træk vundet Jyllandspostens pris for den bedste grillpølse!
TheMeatClub Pris 79,00 kr /kg Detailpris 99,00 kr /kg
På lager
20%

Dyr : Gris 

Producent : Hvidebæk

Udskæring: Pølse

Født i: Danmark

Opvokset i: Danmark

Slagtet i: Danmark

Leveres som: Frostvare

Holdbarhed: Minimum 3 måneder

Ingredienser: Grisekød 75%, vand kartoffelstivelse, ærteprotein, salt, sojaprotein, konserveringsmiddel: E250, krydderier, oksekød, stabilsator: E451, dextrose, antioxidant: E301, grissetarm. Kogt og røget på bølgeflis. Pakket i beskyttet atmosfære.

Nærringsindhold pr 100g. 

Enerig KJ 1184
Fedt, total g 23
- Mættede fedtsyrer g 8,4
Kulhydrater, total g 5
- heraf sukkerarter g <0,5
Protein, total g 14
Salt (Na x 2,5) g 2,8
Skriv din egen anmeldelse
Du anmelder:Store Frankfurter fra Hvidebæk
Fragt & Levering

The Meat Club sender ordre afsted hver eneste tirsdag og tordag. Det betyder at hvis har du afgivet din ordre på vores hjemmesiden inden kl 12 på den bestemte pakkedag - vil du modtage din levering dagen efter.

Vi sørger for at pakke kødet trygt og godt i termokasser med fryselementer, så kødet har den rigtige temperatur hele vejen. 

Pakken vil blive stillet foran din hoveddør - du har dog mulighed for at ændre placeringsted i 'ordrekommentarfeltet' i forbindelse med afgivelse af ordre. Her kan du f.eks. skrive garage eller lignende. 

Har du brug for læse mere om vores fragt og levering - så tryk her.