
TheMeatClub's Spareribs! Vores Egen opskrift.
TheMeatClub's egne BBQ Marinerede Kamben – Sous Vide Tilberedt og Klar til Grill eller Ovn
Disse kamben er sous vide behandlet, hvilket gør dem utroligt møre og saftige. De er marineret i en klassisk BBQ-marinade, der giver en afrundet, røget smag med sødme og krydderi – klar til at varme og nyde.
Klar til opvarmning i ovn, grill eller airfryer
Ønsker du dem ekstra greasy og sticky? Pensl med din yndlings BBQ-sauce og giv dem en kort tur over høj varme
Anbefalet tilberedning:
Tilberedning fra Frost:
Sæt er fad med vand ind i ovnen.
Forvarm ovnen til 200 grader celcius alm ovn.
Fadet med vand tages ud.
Kambenene lægges i et ovnfast fad.
Tilberedes ca. 30 minutter.
Vendes halvvejs. Har du kommet ekstra marinade på benene, slut da med oversiden op af til sidst.
Tilberedning optøet:
Ovn:
Kambenene lægges i et ovnfast fad.
Tilberedes Ca. 20 minutter i forvarmet ovn ved 200 grader celcius varmluft.
Vendes halvvejs. Har du kommet ekstra marinade på benene, slut da med oversiden op af til sidst.
Airfryer:
Læg kambenene i airfryeren.
Tænd airfryeren på 200 grader celcius.
Tilberedes i ca 15 minutter.
På grill:
Varm grillen op.
Benene skal have 3 x 5 minutter.
Start med oversiden ned af, og vendes herefter 2 gange, slut med oversiden op af.
Grilles direkte ved medium høj varme. Hold øje med at BBQ saucen ikke brænder, hvis du har tilført ekstar BBQ sauce.
Disse kamben gør det nemt at få den ægte BBQ-smag – uden besvær.
Hver pakke indeholder 2stk kamben, som ikke kan skilles af inden optøning.
The Meat Clubs Sous vide behandlet BBQ ben.
Ingredienser:
Kamben 78%, BBQ-sauce 11% (sukker, vand, salt, brun farin, krydderi (4% røget paprike), limesaft (Limejuice, KALIUMSULFIT E224), tomatpulver, eddike (gæringseddike, salt, krydderiekstrakt), rapsolie, stabilisatorer (modificeret majsstivelse, E415) hvidløg, MALTEKSTRAKT/BYG, SOYA (SOYAEKSTRAKT, vand, HVEDE, salt), løg, konserveringsstoffer (E202, E211)), vand, brunfarin, krydin (Salt, sukker, konserveringsmiddel E262, surhedsregulerende middel E331, antioxidant E300)
- Næringsindhold pr 100g.
- Energi: 1054 KJ / 252 kcal
- Fedt: 18,6 g
- Heraf mættet fedt: 6,8 g
- Kulhydrat: 7,8 g
- Heraf sukker: 7,2 g
- Protein: 14 g
- Salt: 2,0 g
Anbefalet tilberedning:
Tilberedning fra Frost:
Sæt er fad med vand ind i ovnen.
Forvarm ovnen til 200 grader celcius alm ovn.
Fadet med vand tages ud.
Kambenene lægges i et ovnfast fad.
Tilberedes ca. 30 minutter.
Vendes halvvejs. Har du kommet ekstra marinade på benene, slut da med oversiden op af til sidst.
Tilberedning optøet:
Ovn:
Kambenene lægges i et ovnfast fad.
Tilberedes Ca. 20 minutter i forvarmet ovn ved 200 grader celcius varmluft.
Vendes halvvejs. Har du kommet ekstra marinade på benene, slut da med oversiden op af til sidst.
Airfryer:
Læg kambenene i airfryeren.
Tænd airfryeren på 200 grader celcius.
Tilberedes i ca 15 minutter.
På grill:
Varm grillen op.
Benene skal have 3 x 5 minutter.
Start med oversiden ned af, og vendes herefter 2 gange, slut med oversiden op af.
Grilles direkte ved medium høj varme. Hold øje med at BBQ saucen ikke brænder, hvis du har tilført ekstar BBQ sauce.
Fragt & Levering
The Meat Club sender ordre afsted hver eneste tirsdag og tordag. Det betyder at hvis har du afgivet din ordre på vores hjemmesiden inden kl 10 på den bestemte pakkedag - vil du modtage din levering dagen efter.
Vi sørger for at pakke kødet trygt og godt i termokasser med fryselementer, så kødet har den rigtige temperatur hele vejen.
Pakken vil blive stillet foran din hoveddør - du har dog mulighed for at ændre placeringsted i 'ordrekommentarfeltet' i forbindelse med afgivelse af ordre. Her kan du f.eks. skrive garage eller lignende.
Har du brug for læse mere om vores fragt og levering - så tryk her.