• Hurtig levering
  • Afsendelse Tirsdag og Torsdag
  • 100kr i fragt + 25kr emballageomkostninger
  • Kæmpe opskriftbank

-33%

Tigerrejer 1 kg (Uden skal)

Tigerrejer er en populær skikkelse i det asiatiske køkken, hvor man ser tigerrejen indgå i mange forskellige retter. Det vil derfor være en oplagt ingrediens, når du fx skal udforde dine kulinariske evner med asiatiske retter.
Tigerrejerne er fanget i vietnamesiske farvande af lokale fiskere. Herefter bliver de pillet, og overhældt med et glace, altså et specielt vandovertræk, inden nedfrysning, som gør at rejerne forbliver friske under nedfrysningen. Det er en af vores absolutte bestsellere, der bare venter på at komme på panden eller grillen.
Glacen består typisk af 20-25% af den samlede vægt af posen, så nettovægten er derfor 750-800g alt efter hvilken leverandør vi bruger.
TheMeatClub Pris:
150,00 kr /stk.

Detailpris: 225,00 kr /stk.

På lager

Beskrivelse
Detaljer

Se bedømmelsen for info

Bedømmelser
Bedømmelser (4)
Fantastisk , billigt
Karakter
Stærk anbefaling, Bedømt af Issa
De bedste tigerrejer, og ikke dyre
Karakter
Jeg skulle have tøseaften med nogle veninder, og vi skulle selvfølgelig have tigerrejer. Mine veninder faldt vitterligt fuldstændig bagover da de hørte hvad jeg havde givet for en pose, og at de ovenikøbet var pillet, de er vant til at tigerrejer koster en bondegård. Tak for jeres tigerrejer, kan klart anbefales :) Bedømt af Anne
Fantastiske rejer og billigste pris
Karakter
Har købt tigerrejer mange gange nu fra The Meat Club, og de har aldrig skuffet. Samme høje kvalitet hver gang, nemme at tilberede og til den billigste pris jeg nogensinde har set. De koster snildt det dobbelte i supermarkedet fx, og er slet ikke lige så gode. Anbefaler dem virkelig til alle! Bedømt af Jan
Bedste tigerrejer ever!
Karakter
Saftige og dejligt store! Tak for at man kan købe tigerrejer til rimelige penge! Bedømt af Helle
Indsend din bedømmelse
Du anmelder: Tigerrejer 1 kg (Uden skal)
Giv produktet karakterer *
  1 stjerne 2 stjerner 3 stjerner 4 stjerner 5 stjerner
Karakter
Opskrift
Opskrift
Fragt & Levering
Fragt & Levering

The Meat Club sender ordre afsted hver eneste tirsdag og tordag. Det betyder at hvis har du afgivet din ordre på vores hjemmesiden inden kl 12 på den bestemte pakkedag - vil du modtage din levering dagen efter.

Vi sørger for at pakke kødet trygt og godt i termokasser med fryselementer, så kødet har den rigtige temperatur hele vejen. 

Pakken vil blive stillet foran din hoveddør - du har dog mulighed for at ændre placeringsted i 'ordrekommentarfeltet' i forbindelse med afgivelse af ordre. Her kan du f.eks. skrive garage eller lignende. 

Har du brug for læse mere om vores fragt og levering - så tryk her.