Gourmet Vildtfond 60g
Vildtglace – nem og lækker til saucer, supper og gryderetter
Glace kan laves fra bunden af, men det tager tid.
Derfor gør vi det lettere for dig samtidig med, at vi aldrig går på kompromis med kvalitet og smag.
Prøv vores vildtglace i detailposer, når vildtsaucer og gryderetter skal tilberedes.
Sådan anvendes vildtglacen i madlavningen:
- Kog de 60g vildtglace med 3 dl vand og 1 dl fløde
- Tilsæt evt. 1 tsk Danablue eller gorgonzola samt 1-2 spsk. portvin
- Tilsæt evt. tranebær, tyttebær eller ribsgelé
Vildtfond 60g
Ingredienser:
Afkog af vildt (vand, vildtkød), afkog af okse (vand, oksefond), gærekstrakt, dextrose, aroma, salt, sukker, rødvinsekstrakt.
- Næringsindhold pr 100g.
- Energi: 806 KJ / 192 kcal
- Fedt: 1,3 g
- Heraf mættet fedt: 0 g
- Kulhydrat: 5,8 g
- Heraf sukker: 4,2 g
- Protein: 39,3 g
- Salt: 13,8 g
Tilberedning af vildtsauce:
60g vildtfond tilsættes 3dl vand, 1dl fløde, koges op og jævnes med f.eks. maizena, og kan smages til med danablue eller gorgonzola samt 1-2 spsk portvin.
Saucen kan også tilsættes entent tyttebær- eller ribsgele.
The Meat Club sender ordre afsted hver eneste tirsdag og tordag. Det betyder at hvis har du afgivet din ordre på vores hjemmesiden inden kl 10 på den bestemte pakkedag - vil du modtage din levering dagen efter.
Vi sørger for at pakke kødet trygt og godt i termokasser med fryselementer, så kødet har den rigtige temperatur hele vejen.
Pakken vil blive stillet foran din hoveddør - du har dog mulighed for at ændre placeringsted i 'ordrekommentarfeltet' i forbindelse med afgivelse af ordre. Her kan du f.eks. skrive garage eller lignende.
Har du brug for læse mere om vores fragt og levering - så tryk her.