Andelår
Skal du have hjemmet til at dufte? Der er få ting i verden, som dufter bedre end når der er and i ovnen. Det er derfor også en af danskernes foretrukne juleretter, så der er sandsynlighed for at komme i en smule julestemning, når der bliver kokkereret disse lækre andelår.
Pakken indeholder 2stk lår.
TheMeatClub Pris
65,00 kr
/stk.
Detailpris
115,00 kr
/stk.
På lager
Kun %1 tilbage
Dyr : And
Udskæring: Lår
Født i: Polen
Opvokset i: Polen
Slagtet i: Polen
Leveres som: Frost
Holdbarhed: Minimum 3 mdr.
Skriv din egen anmeldelse
Opskrifter
4 andelår a ca. 235 g
Salt og peber
600 g søde kartofler
½-1 kinakål – 8 blade, ca. 500 g
1-2 spsk sesamfrø
3- 4 tomater ca. 400 g
2 forårsløg
3 cm frisk ingefær
1 lime
1 spsk olie
2-3 spsk soja sauce
1 spsk flydende honning eller flormelis
> Fjern evt. fjerrester fra lårene.
> Krydr lårene med salt og peber. Læg dem i et ovnfast fad og stil dem i en kold ovn.
> Tænd ovnen på 200 grader. Steg dem ca. 45 minutter til de er møre. Stik i det tykkeste sted på låret. Kødsaften skal være klar.
> Skræl de søde kartofler og skær dem i ca.1½ cm tykke skiver på langs. Krydr med salt og peber.
> Læg dem på bagepapir i et lag og bag dem møre i ovnen sammen med andelårene i ca. 20 minutter.
> Skær tomaterne i grove tern og forårsløgene i skiver. Bland det sammen med 2 spsk revet ingefær samt revet skal og saft af 1 lime. Rør olie, soja sauce, og honning sammen og bland det i tomatsalsaen. Smag den til.
> Skær kinakålen i grove stykker og vend det på en varm pande i lidt andefedt fra det ovnfaste fad. Drys med salt og sesamfrø.
> Drys evt. retten med sesamfrø ved servering.
Ovnstegte andelår med tomatsalsa og bagte søde kartofler (4 personer)
Ingredienser
4 andelår a ca. 235 g
Salt og peber
600 g søde kartofler
½-1 kinakål – 8 blade, ca. 500 g
1-2 spsk sesamfrø
3- 4 tomater ca. 400 g
2 forårsløg
3 cm frisk ingefær
1 lime
1 spsk olie
2-3 spsk soja sauce
1 spsk flydende honning eller flormelis
Sådan gør du
> Fjern evt. fjerrester fra lårene.
> Krydr lårene med salt og peber. Læg dem i et ovnfast fad og stil dem i en kold ovn.
> Tænd ovnen på 200 grader. Steg dem ca. 45 minutter til de er møre. Stik i det tykkeste sted på låret. Kødsaften skal være klar.
> Skræl de søde kartofler og skær dem i ca.1½ cm tykke skiver på langs. Krydr med salt og peber.
> Læg dem på bagepapir i et lag og bag dem møre i ovnen sammen med andelårene i ca. 20 minutter.
> Skær tomaterne i grove tern og forårsløgene i skiver. Bland det sammen med 2 spsk revet ingefær samt revet skal og saft af 1 lime. Rør olie, soja sauce, og honning sammen og bland det i tomatsalsaen. Smag den til.
> Skær kinakålen i grove stykker og vend det på en varm pande i lidt andefedt fra det ovnfaste fad. Drys med salt og sesamfrø.
> Drys evt. retten med sesamfrø ved servering.
Fragt & Levering
The Meat Club sender ordre afsted hver eneste tirsdag og tordag. Det betyder at hvis har du afgivet din ordre på vores hjemmesiden inden kl 12 på den bestemte pakkedag - vil du modtage din levering dagen efter.
Vi sørger for at pakke kødet trygt og godt i termokasser med fryselementer, så kødet har den rigtige temperatur hele vejen.
Pakken vil blive stillet foran din hoveddør - du har dog mulighed for at ændre placeringsted i 'ordrekommentarfeltet' i forbindelse med afgivelse af ordre. Her kan du f.eks. skrive garage eller lignende.
Har du brug for læse mere om vores fragt og levering - så tryk her.