34%

Flap Meat Kornfodret fra Argentina

Dette er en af de mere ukendte udskæringer blandt danskerne, men som begynder at vinde frem og blive mere udbredt. Flap meat er en vanvittig smagfuld udskæring der sidder lige ved siden af flanken på koen. Kødet skal ikke tilberedes for meget, for ellers vil fibrene trække sig sammen, og gøre det mindre mørt. Steger du det derimod til en slut kernetemperatur på omkring de 56-60 grader, vil du virkelig bliver overrasket over hvor godt det kød er. På grund af den meget kraftige smag i kødet, kræver det heller ikke meget mere end et drys salt og peber og evt en smule hvidløgspulver, og så har du et fuldstændig uovertruffent stykke kød med en tekstur som intet andet. Kødet her er kornfodret i 150 dage, hvilket giver kødet en fantastisk smag og gør det ekstra mørt. 
Derudover er kødet af racen angus, som er endnu et kendetegn for høj kvalitet. 

Ikke på lager
Kun %1 tilbage

Dyr : Okse

Udskæring: Flap Meat

Født i: Argentina

Opvokset i: Argentina

Slagtet i: Argentina

Leveres som: Ferskvare

Holdbarhed: Minimum 6 dage

Skriv din egen anmeldelse
Du anmelder:Flap Meat Kornfodret fra Argentina
Fragt & Levering

The Meat Club sender ordre afsted hver eneste tirsdag og tordag. Det betyder at hvis har du afgivet din ordre på vores hjemmesiden inden kl 10 på den bestemte pakkedag - vil du modtage din levering dagen efter.

Vi sørger for at pakke kødet trygt og godt i termokasser med fryselementer, så kødet har den rigtige temperatur hele vejen. 

Pakken vil blive stillet foran din hoveddør - du har dog mulighed for at ændre placeringsted i 'ordrekommentarfeltet' i forbindelse med afgivelse af ordre. Her kan du f.eks. skrive garage eller lignende. 

Har du brug for læse mere om vores fragt og levering - så tryk her.