Australsk T-Bone 0,6-0,8 kg Kornfodret

En T-bone kombinere to ægte bøf klassikere. Den fantastiske Entrecote og den møreste mørbrad. Dette er en monstrøs t-bone på ben med en kampvægt på 0,6-0,8 kg, af premium kvalitet fra Australien. Den Australske kvæg ranch producerer oksekød af allerhøjeste kvalitet fra Black Angus kvæg, og her får du toppen af poppen med denne uovertrufne steak. Så hvis du er klar til at sætte tænderne i den ultimative weekendbøf, så er du kommet til det rette sted!

Billedet representerer en flot t-bone. Selve oksemørbraden på bøffen vil kunne variere i størrelse da denne ikke er lige tyk hele vejen igennem dyret. 
Bliver oksemørbraden for lille, vil bøffen blive solgt som en 2. sorteringsvare. 

TheMeatClub Pris 299,00 kr /stk. Detailpris 425,00 kr /stk.
På lager
30%

Dyr : Okse

Udskæring: T-Bone

Født i: Australien

Opvokset i: Australien

Slagtet i: Australien

Leveres som: Frost

Holdbarhed: Minimum 3 måneder.

Skriv din egen anmeldelse
Du anmelder:Australsk T-Bone 0,6-0,8 kg Kornfodret
Fragt & Levering

The Meat Club sender ordre afsted hver eneste tirsdag og tordag. Det betyder at hvis har du afgivet din ordre på vores hjemmesiden inden kl 12 på den bestemte pakkedag - vil du modtage din levering dagen efter.

Vi sørger for at pakke kødet trygt og godt i termokasser med fryselementer, så kødet har den rigtige temperatur hele vejen. 

Pakken vil blive stillet foran din hoveddør - du har dog mulighed for at ændre placeringsted i 'ordrekommentarfeltet' i forbindelse med afgivelse af ordre. Her kan du f.eks. skrive garage eller lignende. 

Har du brug for læse mere om vores fragt og levering - så tryk her.