Ribeye på ben frost 2. sortering

Tag stegen og tilbered den hel, og du vil have en fantastisk steg, hvor den beholder enormt meget saft og kraft fordi den er på ben.
Du kan også skære den ud til store herrebøffer, hvor du skærer bøfferne med et enkelt ben på hver, hvor det bliver til en fantastisk cote de beouf.
BEMÆRK AT VAREN ER FROSSEN OG EN 2. SORTERINGSVARE.
DETTE BETYDER BLOT AT VAKUUM KAN VÆRE BRUDT PGA BEN.
95,00 kr /kg
Detailpris: 210,00 kr /kg
Ikke på lager
Dyr : Okse
Udskæring: Ribeye på ben
Født i: England
Opvokset i: England
Slagtet i: England
Leveres som: Frost
Holdbarhed: Minimum 3 måneder
- Ribeye på ben
-
Karakter - Kvalitet så det driver
-
Karakter
Hvis man skærer en bøf pr ben er der rigelig til 2 personer. Kødet har en intens smag af høj kvalitet , er super mørt. Der er en del fedt i og det er det som giver den gode smag. Det kan heldigvis skæres væk.
Vi plejer at give sådan en bøf 7 min med lukket låg på gril, 7 min over ilden med åbent låg og så lægge den og trække i 20 min. Det er virkelig kræs - Lækkert kød
-
Karakter - Supermort hvis det optøes i køleskab over 2 dage
-
Karakter - godt stykke kød
-
Karakter - Wauw
-
Karakter - Fantastisk kød
-
Karakter
The Meat Club sender ordre afsted hver eneste tirsdag og tordag. Det betyder at hvis har du afgivet din ordre på vores hjemmesiden inden kl 10 på den bestemte pakkedag - vil du modtage din levering dagen efter.
Vi sørger for at pakke kødet trygt og godt i termokasser med fryselementer, så kødet har den rigtige temperatur hele vejen.
Pakken vil blive stillet foran din hoveddør - du har dog mulighed for at ændre placeringsted i 'ordrekommentarfeltet' i forbindelse med afgivelse af ordre. Her kan du f.eks. skrive garage eller lignende.
Har du brug for læse mere om vores fragt og levering - så tryk her.