Ribeye på ben frost 2. sortering

Bedømmelse:
94 % of 100
En god ribeye på ben til prisen, hvor man gerne vil have en fin ribeye, uden at betale en formue. Tag stegen og tilbered den hel, og du vil have en fantastisk steg, hvor den beholder enormt meget saft og kraft fordi den er på ben. Du kan også skære den ud til store herrebøffer, hvor du skærer bøfferne med et enkelt ben på hver, hvor det bliver til en fantastisk cote de beouf. BEMÆRK AT VAREN ER FROSSEN OG EN 2. SORTERINGSVARE. DETTE BETYDER BLOT AT VAKUUM KAN VÆRE BRUDT PGA BEN.
Ikke på lager
Kun %1 tilbage
45%

Dyr : Okse

Udskæring: Ribeye på ben

Født i: England/Polen

Opvokset i: England/Polen

Slagtet i: England/Polen

Leveres som: Frost

Holdbarhed: Minimum 3 måneder

Skriv din egen anmeldelse
Du anmelder:Ribeye på ben frost 2. sortering
Fragt & Levering

The Meat Club sender ordre afsted hver eneste tirsdag og tordag. Det betyder at hvis har du afgivet din ordre på vores hjemmesiden inden kl 10 på den bestemte pakkedag - vil du modtage din levering dagen efter.

Vi sørger for at pakke kødet trygt og godt i termokasser med fryselementer, så kødet har den rigtige temperatur hele vejen. 

Pakken vil blive stillet foran din hoveddør - du har dog mulighed for at ændre placeringsted i 'ordrekommentarfeltet' i forbindelse med afgivelse af ordre. Her kan du f.eks. skrive garage eller lignende. 

Har du brug for læse mere om vores fragt og levering - så tryk her.