• Hurtig levering
  • Afsendelse Tirsdag og Torsdag
  • 100kr i fragt + 25kr emballageomkostninger
  • Kæmpe opskriftbank

Greater Omaha

Det bedste fra USA!

Kompromisløs stræben efter Premium Quality Beef, er det som Greater Omaha siden 1920 har skabt deres brand omkring. Den verdensberømte oksekødsproducent leverer deres topkvalitetskød til over 50 forskellige lande og er indbegrebet af amerikansk prime quality. Greater Omaha er placeret midt i staten Nebraska i USA, hvor de har adgang til verdens største hjorde af Black Angus og Hereford kvæg lige i deres egen baghave, hvilket er med til at sikre den ønskede kvalitet. Kvæget bliver inden slagtning sat på en diæt bestående hovedsageligt af majs samt kornsorter som fx byg i op til 120 dage, hvilket giver en større mørhed og en vanvittig dyb smag i kødet.

Kun 3 ud af 100 kvæg slipper igennem nåleøjet, når Greater Omaha håndplukker deres kvæg ud fra deres enormt høje krav til kvalitet. Det er derfor heller ikke tilfældigt, at berømte restauranter som fx MASH benytter sig af Greater Omaha's fantastiske udskæringer til deres amerikanske bøffer. 
Og du kan selv få fat i dette uovertrufne brands fantastiske udskæringer, her hos The Meat Club, til den bedste pris på markedet - kostpris! 

Greater Omaha 2
Greater Omaha 1
Greater Omaha
Greater Omaha

2 vare(r)

2 vare(r)