Flank Steak Cedar River Farms USA

Når trimmet, er flankesteaken en forholdsvis flad steak, men med masser af smag. Kødet er skåret af den bagerste del af brystet, hvilket bevirker at der ikke er meget bindevæv i kødet. Det giver flankesteaken potentialet til at blive urimeligt mør ved rigtig tilberedning, og det er der mange forskellige muligheder for at gøre. Kødet her fra Cedar River Farms er som minimum 200 dage korn of majs fodret, hvilket løfter en ellers almindelig flank steak til nye højder! I en pakke er der to stk flanksteaks.
Ikke på lager
Kun %1 tilbage
32%

Dyr : Okse

Producent : Cedar River Farms

Udskæring: Flank Steak

Født i: USA

Opvokset i: USA

Slagtet i: USA

Leveres som: Frostvare

Holdbarhed: Minimum 3 mdr

Skriv din egen anmeldelse
Du anmelder:Flank Steak Cedar River Farms USA
Fragt & Levering

The Meat Club sender ordre afsted hver eneste tirsdag og tordag. Det betyder at hvis har du afgivet din ordre på vores hjemmesiden inden kl 10 på den bestemte pakkedag - vil du modtage din levering dagen efter.

Vi sørger for at pakke kødet trygt og godt i termokasser med fryselementer, så kødet har den rigtige temperatur hele vejen. 

Pakken vil blive stillet foran din hoveddør - du har dog mulighed for at ændre placeringsted i 'ordrekommentarfeltet' i forbindelse med afgivelse af ordre. Her kan du f.eks. skrive garage eller lignende. 

Har du brug for læse mere om vores fragt og levering - så tryk her.