Chili Cheese Tops 1kg

Chili cheese tops har væltet Danmark med storm, og er ved at være en af de snacks som bliver solgt mest på steder som Mc Donalds og Burgerking. Disse Chili Cheese tops er af højeste kvalitet, og har en super god dej, som holder rigtig godt på smelteosten, så den ikke forsvinder ud i ovnen eller i frituren. De er ikke for stærke, men de kan godt bide fra dig.
TheMeatClub Pris 95,00 kr /stk. Detailpris 125,00 kr /stk.
Ikke på lager
24%

Chili cheese tops 1kg / Chili cheese nuggets 1kg. 
Smelteost og chilipeber i en sprød dej, fritterede og dybfrosne. 

Ingredienser:
Forarbejdet OST(31%) (ost, vand, smør, mælkeprotein, smeltesalte: E331iii, vallepulver, salt, farvestoffer (E160a, E160c, stivelse), dej (HVEDEmel, HVEDEstivelse, salt, hævemidler (E450, E500, E503), vallepulver, stabilisator: E464, farvestof: E160c, gær, solsikkeolie), vand, solsikkeolie, grønnepeberfrugter (10%), japaños (4%). Indeholder mælkeprodukter og fluten. 


Næringsindhold pr 100g. 

  • Energi: 1069 KJ / 256 kcal
  • Fedt: 13,5 g
  • Heraf mættet fedt: 4,5 g
  • Kulhydrat: 22,5 g
  • Heraf sukker: 4,5 g
  • Protein: 10,5 g
  • Salt: 1,9 g

 

Skriv din egen anmeldelse
Du anmelder:Chili Cheese Tops 1kg
Fragt & Levering

The Meat Club sender ordre afsted hver eneste tirsdag og tordag. Det betyder at hvis har du afgivet din ordre på vores hjemmesiden inden kl 10 på den bestemte pakkedag - vil du modtage din levering dagen efter.

Vi sørger for at pakke kødet trygt og godt i termokasser med fryselementer, så kødet har den rigtige temperatur hele vejen. 

Pakken vil blive stillet foran din hoveddør - du har dog mulighed for at ændre placeringsted i 'ordrekommentarfeltet' i forbindelse med afgivelse af ordre. Her kan du f.eks. skrive garage eller lignende. 

Har du brug for læse mere om vores fragt og levering - så tryk her.