Creekstone farms Cuvette US

Super flotte cuvettestege fra den amerikanske top porducent Creekstone Farms Cuvetter fra Greater Omaha er kornfodret oksekød fra øverste hylde i en meget høj ensartet luksus kvalitet. Greater Omaha betragtes af fagfolk og kødelsker verden over som markedsledende når der tales amerikansk oksekød i bedste USDA kvalitet. Kvæget har levet livet på naturlige græs med supplering af en velafbalanceret, vegetarisk kost af naturlige foder og korn. Kvæget kommer til sidst på en diæt af naturlige korn i mindst 180 dage for at sikre den fineste Angus oksekød smag og et ekstremt mørt luksus produkt.
Ikke på lager
Kun %1 tilbage
23%

Dyr : Okse

Producent : Creekstone Farms

Udskæring: Cuvette

Født i: USA

Opvokset i: USA

Slagtet i: USA

Leveres som: Frostvare

Holdbarhed: Minimum 3 måneder

Skriv din egen anmeldelse
Du anmelder:Creekstone farms Cuvette US
Fragt & Levering

The Meat Club sender ordre afsted hver eneste tirsdag og tordag. Det betyder at hvis har du afgivet din ordre på vores hjemmesiden inden kl 10 på den bestemte pakkedag - vil du modtage din levering dagen efter.

Vi sørger for at pakke kødet trygt og godt i termokasser med fryselementer, så kødet har den rigtige temperatur hele vejen. 

Pakken vil blive stillet foran din hoveddør - du har dog mulighed for at ændre placeringsted i 'ordrekommentarfeltet' i forbindelse med afgivelse af ordre. Her kan du f.eks. skrive garage eller lignende. 

Har du brug for læse mere om vores fragt og levering - så tryk her.