Creekstone Farms Striploin

Dette er den klassiske striplon udskæring som du kender, med den flotte fedtkant ned langs ryggen der afgiver så meget smag til kødet og er nem at fjerne hvis man ikke er til at spise fedtkanten efter den har tjent sit formål. Men aldrig har kvaliteten af din striploin været så god, som denne version fra fantastiske Creekstone Farms i USA. Hvis du har lyst til at give klassikeren et ekstra boost, og opleve kvalitet som aldrig før på denne udskæring, så er du kommet til det rette sted. 
Igennem generationer har Creekstone farms, valgt det bedste kvæg fra deres flok, og avlet videre på dem, for at få det bedste kød. 
Det er der ingen tvivl om, når man smager disse super lækre bøffer. 

TheMeatClub Pris 350,00 kr /stk. Detailpris 650,00 kr /stk.
På lager
Kun %1 tilbage
46%

Dyr : Okse

Producent : Creekstone

Udskæring: Striploin

Født i: USA

Opvokset i: USA

Slagtet i: USA

Leveres som: Fersk

Holdbarhed: Minimum 6 dage

Skriv din egen anmeldelse
Du anmelder:Creekstone Farms Striploin
Fragt & Levering

The Meat Club sender ordre afsted hver eneste tirsdag og tordag. Det betyder at hvis har du afgivet din ordre på vores hjemmesiden inden kl 10 på den bestemte pakkedag - vil du modtage din levering dagen efter.

Vi sørger for at pakke kødet trygt og godt i termokasser med fryselementer, så kødet har den rigtige temperatur hele vejen. 

Pakken vil blive stillet foran din hoveddør - du har dog mulighed for at ændre placeringsted i 'ordrekommentarfeltet' i forbindelse med afgivelse af ordre. Her kan du f.eks. skrive garage eller lignende. 

Har du brug for læse mere om vores fragt og levering - så tryk her.