Kildegaarden Spidsbryst

Brisket kan blandt andet laves, ved at man giver kødet en dry rub, og herefter smoker man kødet i mange timer ved lav varme.
Man kan også marinere det i bbq i stedet for en dry ryb, så kan man tilføre den det dejligt røgsmag på den måde, hvis man ikke selv har mulighed for at ryge.
125,00 kr /kg
Detailpris: 175,00 kr /kg
På lager
Dyr : Okse
Producent : Kildegaarden
Udskæring: Spidsbryst
Født i: Danmark
Opvokset i: Danmark
Slagtet i: Danmark
Leveres som: Frostvare
Holdbarhed: Minimum 3 måneder
The Meat Club sender ordre afsted hver eneste tirsdag og tordag. Det betyder at hvis har du afgivet din ordre på vores hjemmesiden inden kl 12 på den bestemte pakkedag - vil du modtage din levering dagen efter.
Vi sørger for at pakke kødet trygt og godt i termokasser med fryselementer, så kødet har den rigtige temperatur hele vejen.
Pakken vil blive stillet foran din hoveddør - du har dog mulighed for at ændre placeringsted i 'ordrekommentarfeltet' i forbindelse med afgivelse af ordre. Her kan du f.eks. skrive garage eller lignende.
Har du brug for læse mere om vores fragt og levering - så tryk her.