Kornfodret Flanksteak fra Argentina

Når trimmet, er flankesteaken en forholdsvis flad steak, men med masser af smag. Kødet er skåret af den bagerste del af brystet, hvilket bevirker at der ikke er meget bindevæv i kødet. Det giver flankesteaken potentialet til at blive urimeligt mør ved rigtig tilberedning, og det er der mange forskellige muligheder for at gøre. Denne flank steak er kornfodret i 150dage, hvilket giver mere mørt kød samt en god smag.
Derudover kommer det af en blanding imellem Angus og Hereford kvæg, hvilket er to pragteksempler på godt kød i sig selv. 

TheMeatClub Pris 215,00 kr /kg Detailpris 275,00 kr /kg
På lager
Kun %1 tilbage
22%

Dyr : Okse

Producent : Devesa

Udskæring: Flank steak

Født i: Argentina

Opvokset i: Argentina

Slagtet i: Argentina

Leveres som: Frostvare

Holdbarhed: Minimum 3 måneder 

Skriv din egen anmeldelse
Du anmelder:Kornfodret Flanksteak fra Argentina
Fragt & Levering

The Meat Club sender ordre afsted hver eneste tirsdag og tordag. Det betyder at hvis har du afgivet din ordre på vores hjemmesiden inden kl 10 på den bestemte pakkedag - vil du modtage din levering dagen efter.

Vi sørger for at pakke kødet trygt og godt i termokasser med fryselementer, så kødet har den rigtige temperatur hele vejen. 

Pakken vil blive stillet foran din hoveddør - du har dog mulighed for at ændre placeringsted i 'ordrekommentarfeltet' i forbindelse med afgivelse af ordre. Her kan du f.eks. skrive garage eller lignende. 

Har du brug for læse mere om vores fragt og levering - så tryk her.