Natures Reserve Flap Meat

Dette er en af de mere ukendte udskæringer blandt danskerne, men som begynder at vinde frem og blive mere udbredt. Flap meat er en vanvittig smagfuld udskæring der sidder lige ved siden af flanken på koen, og er nærmest urimeligt nemt at tilberede. Kødet er langt og fladt, og skal derfor ikke have mere end et par minutter på hver side på en varm grill. På grund af den meget kraftige smag i kødet, kræver det heller ikke meget mere end et drys salt, og så har du et fuldstændig uovertruffent stykke kød med en tekstur som intet andet.. De namibiske kødkvæg går frit på savannen i Namibia, og udvikler derfor en helt fantastisk muskel- og kødstruktur. Dette er med til at give en nærmest uhørt dyb smag og en fantastisk mørhed. Dette er et virkeligt godt bud på en lidt alternativ oplevelse til grillen, men som du absolut ikke vil fortryde!

Hver pakke indeholder 2 stk. 

TheMeatClub Pris 160,00 kr /kg Detailpris 260,00 kr /kg
På lager
Kun %1 tilbage
38%

Dyr : Okse

Producent : Natures Reserve

Udskæring: Flap Meat

Født i: Namibia

Opvokset i: Namibia

Slagtet i: Namibia (Halal)

Leveres som: Kølevare

Holdbarhed: Minimum 10 dage.

Skriv din egen anmeldelse
Du anmelder:Natures Reserve Flap Meat
Fragt & Levering

The Meat Club sender ordre afsted hver eneste tirsdag og tordag. Det betyder at hvis har du afgivet din ordre på vores hjemmesiden inden kl 10 på den bestemte pakkedag - vil du modtage din levering dagen efter.

Vi sørger for at pakke kødet trygt og godt i termokasser med fryselementer, så kødet har den rigtige temperatur hele vejen. 

Pakken vil blive stillet foran din hoveddør - du har dog mulighed for at ændre placeringsted i 'ordrekommentarfeltet' i forbindelse med afgivelse af ordre. Her kan du f.eks. skrive garage eller lignende. 

Har du brug for læse mere om vores fragt og levering - så tryk her.