Gourmet Oksefond 60g

En fantastisk lækker fond, med massere af anvendelses muligheder! Fonden giver en rigtig god base til en rødvinssauce, hvor opskriften også følger med på brevet. Den kan også bruges til at tilføre mere dybde til din egen sauce eller f.eks. en gryderet. Man kan også bruge fonden til at pensle kød imens det er på grillen, for at give det en lækker glace med en god og dyb oksesmag.
TheMeatClub Pris 30,00 kr /stk. Detailpris 40,00 kr /stk.
På lager
Kun 31 tilbage
25%

Oksefond i brev, 60gram.

Ingredienser: Okseafkog ﴾vand, okseben, løg, hvidløg﴿, aroma, glukosesirup, gærekstrakt, salt, sukker, tapioca stivelse, karamelsukker.

Næringsindhold pr 100g. 

  • Energi: 619 KJ / 147 kcal
  • Fedt: 0,8 g
  • Heraf mættet fedt: 0 g
  • Kulhydrat: 16,2 g
  • Heraf sukker: 10,8 g
  • Protein: 19 g
  • Salt: 14 g

Anvendelse:
Rødvinsauce:
60g oksefond tilsættes 4dl vand, 1dl rødvin, koges op og jævnes. 
Tilsæt ½tsk skåret timian evt. 2tsk sukker, kan afrundes med lidt fløde. 

Kan tilsættes vand ved stegning af oksekød eller tilsættes saucen for at give mere dybde. 

Fonden er også meget velegnet til grill, hvor man pensler fonden direkte på kødet. 

Skriv din egen anmeldelse
Du anmelder:Gourmet Oksefond 60g
Opskrifter
Rødvinsauce: 60g oksefond tilsættes 4dl vand, 1dl rødvin, koges op og jævnes. Tilsæt ½tsk skåret timian evt. 2tsk sukker, kan afrundes med lidt fløde. Kan tilsættes vand ved stegning af oksekød eller tilsættes saucen for at give mere dybde. Fonden er også meget velegnet til grill, hvor man pensler fonden direkte på kødet.
Fragt & Levering

The Meat Club sender ordre afsted hver eneste tirsdag og tordag. Det betyder at hvis har du afgivet din ordre på vores hjemmesiden inden kl 10 på den bestemte pakkedag - vil du modtage din levering dagen efter.

Vi sørger for at pakke kødet trygt og godt i termokasser med fryselementer, så kødet har den rigtige temperatur hele vejen. 

Pakken vil blive stillet foran din hoveddør - du har dog mulighed for at ændre placeringsted i 'ordrekommentarfeltet' i forbindelse med afgivelse af ordre. Her kan du f.eks. skrive garage eller lignende. 

Har du brug for læse mere om vores fragt og levering - så tryk her.