Peber Mix 200gr.

En populær peberblanding med et strejf af af paprika, selleri, og cayennepeber. Særdeles velegnet på stegestykker af okse, kalv, gris og lam. Kan også bruges i varme gryderetter.
TheMeatClub Pris 49,00 kr /stk. Detailpris 59,00 kr /stk.
På lager
Kun 49 tilbage
17%

Ingredienser: Peber (31,4%), salt, rød paprika (11%), sennep, løg, korianderfrø, chili (3,6%), sellerifrø, allehånde

Produktet er ikke fremstillet af eller indeholder genmodificeret organismer.

Produktet og indgående bestanddele er ikke behandlet med ioniserende stråling.

NÆRINGSINDHOLD PER 100 G.

Energi: 1144 kJ / 276,7 kcal
Fedt 8 g
-Mættede fedtsyrer 0,8 g
Kulhydrater 31,5 g
-Sukkerarter 6,3 g
Kostfibre 17,5 g
Protein 10,2 g
Salt 22,41 g

Allergener: 

Der udføres omhyggelig rengøring mellem produktioner for, at mindske risikoen for krydskontaminering af allergener. Der kan være spor af følgende allergener, som er til stede i produktionsområdet: Soja, sennep, selleri, gluten, laktose og æggeprotein. Produktet er produceret i henhold til gældende dansk og EU fødevarelovgivning, HACCP principperne og god produktionshygiejne.

Skriv din egen anmeldelse
Du anmelder:Peber Mix 200gr.
Fragt & Levering

The Meat Club sender ordre afsted hver eneste tirsdag og tordag. Det betyder at hvis har du afgivet din ordre på vores hjemmesiden inden kl 12 på den bestemte pakkedag - vil du modtage din levering dagen efter.

Vi sørger for at pakke kødet trygt og godt i termokasser med fryselementer, så kødet har den rigtige temperatur hele vejen. 

Pakken vil blive stillet foran din hoveddør - du har dog mulighed for at ændre placeringsted i 'ordrekommentarfeltet' i forbindelse med afgivelse af ordre. Her kan du f.eks. skrive garage eller lignende. 

Har du brug for læse mere om vores fragt og levering - så tryk her.