Pig Shots – en fantastisk grillsnack
- Kød: Store Frankfurter fra Hvidebæk Røget Bacon i skiver - 1KG.
- Tilbehør:
Tilberedning af Kød
Pig Shots – en fantastisk grillsnack
Små, fede, ostefyldte baconkopper. Perfekte som appetizer, grill-snack eller bare fordi. De er simple, de er liderlige, og de forsvinder hurtigere end du kan nå at servere dem.
Ca. 2 portioner
Forberedelse: ca. 10 min
Tilberedning: ca. 30 min
Ingredienser
-
3 grillpølser
-
Bacon i skiver
-
1 pk. Buko Pikant ost
-
1 pk. Buko Naturel
-
1 håndfuld revet mozzarella
-
1 håndfuld revet cheddar
-
3 spsk revet parmesan
-
0,5 dl mørk øl (fx. Brown Ale fra Jacobsen)
-
2 spsk Pig Powder Pork Rub

Fremgangsmåde – i køkkenet
-
Kom alle oste i en røreskål og blend dem let sammen.
-
Tilsæt rub og øl. Blend igen til en jævn ostemasse.
-
Hæld massen i en frysepose og læg den på køl.
-
Skær pølserne i ca. 2 cm skiver.
-
Sno en halv baconskive om hver pølseskive og fastgør med en tandstik.
-
Klip et lille hul i fryseposen og sprøjt ostemassen ned i hvert “shot”.

Ved grillen
-
Tænd grillen på 170°C ved indirekte varme.
-
Stil Pig Shots på en bakke (giver stabilitet og gør det nemt at håndtere).
-
Grill dem i ca. 20 min med lukket låg.
-
Når baconen er gylden og let sprød, er de klar. Mangler de farve, giver du dem yderligere 5–10 min.


Opskriften er udarbejdet af Boemsen BBQ.
