Pig Shots – en fantastisk grillsnack

Tilberedning af Kød

Pig Shots – en fantastisk grillsnack

Små, fede, ostefyldte baconkopper. Perfekte som appetizer, grill-snack eller bare fordi. De er simple, de er liderlige, og de forsvinder hurtigere end du kan nå at servere dem.

Ca. 2 portioner
Forberedelse: ca. 10 min
Tilberedning: ca. 30 min


Ingredienser

  • 3 grillpølser

  • Bacon i skiver

  • 1 pk. Buko Pikant ost

  • 1 pk. Buko Naturel

  • 1 håndfuld revet mozzarella

  • 1 håndfuld revet cheddar

  • 3 spsk revet parmesan

  • 0,5 dl mørk øl (fx. Brown Ale fra Jacobsen)

  • 2 spsk Pig Powder Pork Rub


Fremgangsmåde – i køkkenet

  1. Kom alle oste i en røreskål og blend dem let sammen.

  2. Tilsæt rub og øl. Blend igen til en jævn ostemasse.

  3. Hæld massen i en frysepose og læg den på køl.

  4. Skær pølserne i ca. 2 cm skiver.

  5. Sno en halv baconskive om hver pølseskive og fastgør med en tandstik.

  6. Klip et lille hul i fryseposen og sprøjt ostemassen ned i hvert “shot”.


Ved grillen

  1. Tænd grillen på 170°C ved indirekte varme.

  2. Stil Pig Shots på en bakke (giver stabilitet og gør det nemt at håndtere).

  3. Grill dem i ca. 20 min med lukket låg.

  4. Når baconen er gylden og let sprød, er de klar. Mangler de farve, giver du dem yderligere 5–10 min.


Opskriften er udarbejdet af Boemsen BBQ.

Tilbedredning af tilbehør