Provence krydderi 220gr.

Herbes de provence krydderiblanding består af timian, rosmarin, merian, oregano og basilikum. Herbes de provence er velegnet til retter med fisk og kød, farsretter samt simreretter. Den er også super godt at krydre med inden tilberedning af sous vide.
TheMeatClub Pris 49,00 kr /stk. Detailpris 59,00 kr /stk.
På lager
Kun 28 tilbage
17%

Ingredienser: Hydr. veg. protein (majs), løg, hvidløg, havsalt, estragon, paprika, løg, salt, hvidløg, glukosesirup, timian, rosmarin, oregano, surhedsregulator E330. "Til fødevarer"

Produktet er ikke fremstillet af eller indeholder genmodificeret organismer.

Produktet og indgående bestanddele er ikke behandlet med ioniserende stråling.

NÆRINGSINDHOLD PER 100 G.

Energi: 1095 kJ / 264,9 kcal
Fedt 2,2 g
-Mættede fedtsyrer 0,5 g
Kulhydrater 42,7 g
-Sukkerarter 14,8 g
Kostfibre 6,3 g
Protein 14,1 g
Salt 19,90 g

Allergener: 

Der udføres omhyggelig rengøring mellem produktioner for, at mindske risikoen for krydskontaminering af allergener. Der kan være spor af følgende allergener, som er til stede i produktionsområdet: Soja, sennep, selleri, gluten, laktose og æggeprotein. Produktet er produceret i henhold til gældende dansk og EU fødevarelovgivning, HACCP principperne og god produktionshygiejne.

Skriv din egen anmeldelse
Du anmelder:Provence krydderi 220gr.
Fragt & Levering

The Meat Club sender ordre afsted hver eneste tirsdag og tordag. Det betyder at hvis har du afgivet din ordre på vores hjemmesiden inden kl 12 på den bestemte pakkedag - vil du modtage din levering dagen efter.

Vi sørger for at pakke kødet trygt og godt i termokasser med fryselementer, så kødet har den rigtige temperatur hele vejen. 

Pakken vil blive stillet foran din hoveddør - du har dog mulighed for at ændre placeringsted i 'ordrekommentarfeltet' i forbindelse med afgivelse af ordre. Her kan du f.eks. skrive garage eller lignende. 

Har du brug for læse mere om vores fragt og levering - så tryk her.