Pull rub 250gr.

Den amerikanske favorit blanding Pull rub, består af bl.a. farin, paprika, hvidløg og cayennepeber. Denne rub er god til alt fra spareribs, pulled pork, kyllingevinger, grilspyd, hel kylling eller måske et par spicy frikadeller. Tilføj en smule olivenolie til rub´en, og så har du en fantastisk marinade til dit grillkød.
TheMeatClub Pris 49,00 kr /stk. Detailpris 59,00 kr /stk.
Ikke på lager
17%

Ingredienser: Farin, paprika, salt, hvidløg, løg, sennep, oregano, spidskommen, sellerisalt, peber, chili, risfibre.

Produktet er ikke fremstillet af eller indeholder genmodificeret organismer.

Produktet og indgående bestanddele er ikke behandlet med ioniserende stråling.

NÆRINGSINDHOLD PER 100 G.

Energi: 1217 kJ / 294,4 kcal
Fedt 4,1 g
-Mættede fedtsyrer 0,5 g
Kulhydrater 55,1 g
-Sukkerarter 4,6 g
Kostfibre 3,7 g
Protein 5,9 g
Salt 19,45 g

Allergener: 

Der udføres omhyggelig rengøring mellem produktioner for, at mindske risikoen for krydskontaminering af allergener. Der kan være spor af følgende allergener, som er til stede i produktionsområdet: Soja, sennep, selleri, gluten, laktose og æggeprotein. Produktet er produceret i henhold til gældende dansk og EU fødevarelovgivning, HACCP principperne og god produktionshygiejne.

Skriv din egen anmeldelse
Du anmelder:Pull rub 250gr.
Fragt & Levering

The Meat Club sender ordre afsted hver eneste tirsdag og tordag. Det betyder at hvis har du afgivet din ordre på vores hjemmesiden inden kl 12 på den bestemte pakkedag - vil du modtage din levering dagen efter.

Vi sørger for at pakke kødet trygt og godt i termokasser med fryselementer, så kødet har den rigtige temperatur hele vejen. 

Pakken vil blive stillet foran din hoveddør - du har dog mulighed for at ændre placeringsted i 'ordrekommentarfeltet' i forbindelse med afgivelse af ordre. Her kan du f.eks. skrive garage eller lignende. 

Har du brug for læse mere om vores fragt og levering - så tryk her.