Gourmet Andefond 60g
Andeglace – nem og lækker til saucer, supper og gryderetter
Glace kan laves fra bunden af, men det tager tid.
Derfor gør vi det lettere for dig samtidig med, at vi aldrig går på kompromis med kvalitet og smag.
Prøv vores andeglace i detailposer, når andesaucen skal tilberedes.
Sådan anvendes andeglacen i madlavningen:
- Kog de 60g andeglace op med 4 dl. vand
- Jævn med fx Maizena
- Ønskes And a’la Orange tilsættes 1/2 dl. appelsinjuice eller appelsinsaft som jævnes og smages til med sukker, salt og peber.
The Meat Club sender ordre afsted hver eneste tirsdag og tordag. Det betyder at hvis har du afgivet din ordre på vores hjemmesiden inden kl 10 på den bestemte pakkedag - vil du modtage din levering dagen efter.
Vi sørger for at pakke kødet trygt og godt i termokasser med fryselementer, så kødet har den rigtige temperatur hele vejen.
Pakken vil blive stillet foran din hoveddør - du har dog mulighed for at ændre placeringsted i 'ordrekommentarfeltet' i forbindelse med afgivelse af ordre. Her kan du f.eks. skrive garage eller lignende.
Har du brug for læse mere om vores fragt og levering - så tryk her.