Røget og saltet kamben 5kg

En kasse fyldt med lækre og smagsfulde kamben. De er tilpas røget og saltet, og egner sig virkelig godt til en omgang på grillen med en god BBQ sauce. Kan steges direkte på grill eller i ovn i 45-50 minutter. Kan også først koges i ca. 20-25 minutter og herefter på grill eller i ovn i ca. 20 minutter. De sidste 20 minutter i ovn eller grill skal de glaceres med en god BBQ sauce.
TheMeatClub Pris 299,00 kr /stk. Detailpris 550,00 kr /stk.
På lager
Kun %1 tilbage
46%

Dyr : Svin

Producent : Vion

Udskæring: Kamben

Født i: Tyskland

Opvokset i: Tyskland

Slagtet i: Tyskland

Leveres som: Frostvare

Holdbarhed: Minimum 3 måneder.

Saltet og røget kamben 5kg

Ingredienser:Kamben af gris, salt, dextrose, syre (natriumlactat), stabilisator (diphosphatar), fortykningsmiddel (guargummi), antioxidant (natriumscorbat), konserveringsmiddel (Natrumnitrit) naturlig røg. 

Næringsindhold pr 100g. 

  • Energi: 863 KJ / 208 kcal
  • Fedt: 15 g
  • Heraf mættet fedt: 6 g
  • Kulhydrat: 0,7 g
  • Heraf sukker: 0,7 g
  • Protein: 16 g
  • Salt: 2,2 g
Skriv din egen anmeldelse
Du anmelder:Røget og saltet kamben 5kg
Fragt & Levering

The Meat Club sender ordre afsted hver eneste tirsdag og tordag. Det betyder at hvis har du afgivet din ordre på vores hjemmesiden inden kl 10 på den bestemte pakkedag - vil du modtage din levering dagen efter.

Vi sørger for at pakke kødet trygt og godt i termokasser med fryselementer, så kødet har den rigtige temperatur hele vejen. 

Pakken vil blive stillet foran din hoveddør - du har dog mulighed for at ændre placeringsted i 'ordrekommentarfeltet' i forbindelse med afgivelse af ordre. Her kan du f.eks. skrive garage eller lignende. 

Har du brug for læse mere om vores fragt og levering - så tryk her.