Spice rub m. Kakao 250gr.

Et krydderi med chokoladenoter, for den muntre stemning. Denne Dry Rub er en blanding af tørre krydderier, som masseres ind i kødet og giver et krydret lag på kødet. Kødet kan f.eks. marineres i en dry rub i flere timer for, at krydderiernes aroma trænger ind i kødet. Man kan også marinere kødet med en dry rub lige inden tilberedning. Tilføj en smule olivenolie til rub´en, og så har du en fantastisk marinade til dit grillkød.
TheMeatClub Pris 49,00 kr /stk. Detailpris 59,00 kr /stk.
På lager
Kun 18 tilbage
17%

Ingredienser: Farin, paprika, salt, kakaopulver (10%), dextrose, sennep, kanel, løg, hvidløg, spidskommen, laurbærblade, peber, chili, risfibre

Produktet er ikke fremstillet af eller indeholder genmodificeret organismer.

Produktet og indgående bestanddele er ikke behandlet med ioniserende stråling.

NÆRINGSINDHOLD PER 100 G.

Energi: 1273 kJ / 307,9 kcal
Fedt 6,9 g
-Mættede fedtsyrer 1,9 g
Kulhydrater 49,1 g
-Sukkerarter 8,3 g
Kostfibre 4,5 g
Protein 8,6 g
Salt 15,19 g

Allergener: 

Der udføres omhyggelig rengøring mellem produktioner for, at mindske risikoen for krydskontaminering af allergener. Der kan være spor af følgende allergener, som er til stede i produktionsområdet: Soja, sennep, selleri, gluten, laktose og æggeprotein. Produktet er produceret i henhold til gældende dansk og EU fødevarelovgivning, HACCP principperne og god produktionshygiejne.

Skriv din egen anmeldelse
Du anmelder:Spice rub m. Kakao 250gr.
Fragt & Levering

The Meat Club sender ordre afsted hver eneste tirsdag og tordag. Det betyder at hvis har du afgivet din ordre på vores hjemmesiden inden kl 12 på den bestemte pakkedag - vil du modtage din levering dagen efter.

Vi sørger for at pakke kødet trygt og godt i termokasser med fryselementer, så kødet har den rigtige temperatur hele vejen. 

Pakken vil blive stillet foran din hoveddør - du har dog mulighed for at ændre placeringsted i 'ordrekommentarfeltet' i forbindelse med afgivelse af ordre. Her kan du f.eks. skrive garage eller lignende. 

Har du brug for læse mere om vores fragt og levering - så tryk her.