Teres Major Kronfodret Black Angus Australien

Teres major er en utrolig mør muskel, som sidder oppe i skulderen. Den er ikke særlig kendt i danmark, fordi man ofte bruger dette stykke til gammeldags oksestege, selvom denne ene muskel er super lækker. Placeringen af musklen, gør også at der er utrolig meget smag i den, da musklerne i denne ende af koen ofte har mere smag end der er i bagpartiet. Kvæget er af racen Black Angus som ofte er et kvalitetsstempel i sig selv, men kombineret med at den er majs og kornfodret, er du 110% sikret en utrolig høj kvalitet.
Ikke på lager
Kun %1 tilbage
39%

Dyr : Okse

Udskæring: Teres Major

Født i: Australien

Opvokset i: Australien

Slagtet i: Australien

Leveres som: Frostvare

Holdbarhed: Minimum 3 måneder.

Skriv din egen anmeldelse
Du anmelder:Teres Major Kronfodret Black Angus Australien
Fragt & Levering

The Meat Club sender ordre afsted hver eneste tirsdag og tordag. Det betyder at hvis har du afgivet din ordre på vores hjemmesiden inden kl 12 på den bestemte pakkedag - vil du modtage din levering dagen efter.

Vi sørger for at pakke kødet trygt og godt i termokasser med fryselementer, så kødet har den rigtige temperatur hele vejen. 

Pakken vil blive stillet foran din hoveddør - du har dog mulighed for at ændre placeringsted i 'ordrekommentarfeltet' i forbindelse med afgivelse af ordre. Her kan du f.eks. skrive garage eller lignende. 

Har du brug for læse mere om vores fragt og levering - så tryk her.