Brisket kornfodret fra Uruguay (Angus, Flat)
Spidsbryst er en af de ultimative amerikanske klassikere, når man snakker grill. Her er det også kendt som Brisket. Brisket kan blandt andet laves, ved at man giver kødet en dry rub, og herefter smoker man kødet i mange timer ved lav varme. Man kan også marinere det i bbq i stedet for en dry ryb, så kan man tilføre den det dejligt røgsmag på den måde, hvis man ikke selv har mulighed for at ryge. Flat brisket uden point. Super fint til dem der gerne vil prøve at lave ægte American Brisket uden at skulle ud og eksperimentere med kød til mange penge! Stykket kan også egnes til at koge suppe på eller til kogt spidsbryst.
Normalt lavet en Amerikansk brisket af en full packer brisket, dette er dog KUN den ene muskel kaldet FLAT. Dette betyder den er mager og afpudset, og er derfor særdeles egnet til at lave pastrami.
Dyr : Okse
Producent : Angus Beef
Udskæring: Bryst
Født i: Uruguay
Opvokset i: Uruguay
Slagtet i: Uruguay
Leveres som: Ferskvare
Holdbarhed: Minimum 6 dage
The Meat Club sender ordre afsted hver eneste tirsdag og tordag. Det betyder at hvis har du afgivet din ordre på vores hjemmesiden inden kl 10 på den bestemte pakkedag - vil du modtage din levering dagen efter.
Vi sørger for at pakke kødet trygt og godt i termokasser med fryselementer, så kødet har den rigtige temperatur hele vejen.
Pakken vil blive stillet foran din hoveddør - du har dog mulighed for at ændre placeringsted i 'ordrekommentarfeltet' i forbindelse med afgivelse af ordre. Her kan du f.eks. skrive garage eller lignende.
Har du brug for læse mere om vores fragt og levering - så tryk her.