US Brisket Platte Valley

Dette Brisket er et fullpacket - hvilket betyder at det er skåret både af Spidsbryst og Tykbryst. Det har en del fedt på sig, men sådan er det med disse fra USA. Det er et stykke kød som er specielt velegnet til langtidsstegning, enten i ovn eller på grill. Hvis udskæringen bliver stegt rigtigt, kan du regne med en oplevelse der er svær at matche. Et langtidsstegt brisket har så meget saft og kraft, at det nærmest er i overflod når du skærer nogle gode tykke skiver af det fløjlsbløde kød. Kvæget er af racen Black Angus og er kornfodret i over 120 dage - hvilket giver en fantastisk kvalitet og marmorering.

TheMeatClub Pris 140,00 kr /kg Detailpris 195,00 kr /kg
På lager
Kun %1 tilbage
28%

Dyr : Okse

Producent : Platte valley

Udskæring: Brisket

Født i: USA

Opvokset i: USA

Slagtet i: USA

Leveres som: Frostvare

Holdbarhed: Minimum 3 måneder

Skriv din egen anmeldelse
Du anmelder:US Brisket Platte Valley
Fragt & Levering

The Meat Club sender ordre afsted hver eneste tirsdag og tordag. Det betyder at hvis har du afgivet din ordre på vores hjemmesiden inden kl 10 på den bestemte pakkedag - vil du modtage din levering dagen efter.

Vi sørger for at pakke kødet trygt og godt i termokasser med fryselementer, så kødet har den rigtige temperatur hele vejen. 

Pakken vil blive stillet foran din hoveddør - du har dog mulighed for at ændre placeringsted i 'ordrekommentarfeltet' i forbindelse med afgivelse af ordre. Her kan du f.eks. skrive garage eller lignende. 

Har du brug for læse mere om vores fragt og levering - så tryk her.