Wagyu A5 Ribeye 250-300g
Japansk Fuldblods wagyu er noget af det mest vanvittige der findes, når vi snakker oksekød fra øverste hylde.
Wagyu kvæg bliver enormt store i forhold til almindelige former for kødkvæg, og derfor er en skive 250g Ribeye af denne størrelse utrolig tynd. vi snakker 5-7mm, og mange vil sige at man jo ikke kan stege sådan en som en bøf!
Pga dens utrolig høje fedtindhold, vil vi faktisk ikke anbefale at spise denne type kød som en bøf.
Det kan man sagtens, men du får mindst et lige så godt resultat om faktisk også nogle gange bedre, ved at skære den ud i mindre stykker, og stege / grille dem direkte inden de skal spises.
Da der er et utrolig høj koncentration af fedt i disse bøffer, anbefales det at man spiser dem utrolig hurtigt efter de er kommet af varmen, netop fordi fedtet så er gennemvarmet så det er smeltet, og du får en mere juicy og smagsfuld mundfuld, i forhold til hvis man spiste det som en bøf, hvor den måske kun er 55 grader i kernetemperaturen efter de har hvilet.
Dyr : Wagyu
BMS: A5
Udskæring: Ribeye
Født i: Japan
Opvokset i: Japan
Slagtet i: Japan
Leveres som: Frostvare
Holdbarhed: Minimum 3 måneder
The Meat Club sender ordre afsted hver eneste tirsdag og tordag. Det betyder at hvis har du afgivet din ordre på vores hjemmesiden inden kl 10 på den bestemte pakkedag - vil du modtage din levering dagen efter.
Vi sørger for at pakke kødet trygt og godt i termokasser med fryselementer, så kødet har den rigtige temperatur hele vejen.
Pakken vil blive stillet foran din hoveddør - du har dog mulighed for at ændre placeringsted i 'ordrekommentarfeltet' i forbindelse med afgivelse af ordre. Her kan du f.eks. skrive garage eller lignende.
Har du brug for læse mere om vores fragt og levering - så tryk her.