• Hurtig levering
  • Afsendelse Tirsdag og Torsdag
  • 100kr i fragt + 25kr emballageomkostninger
  • Kæmpe opskriftbank

Ribeye/Striploin

Bøffer fra de bedste brands i verden!

Herunder finder du et udvalg af skåret striploins og ribeyes fra hele verden. Det er de mest klassiske udskæringer til steaks der findes på markedet, men vi garanterer at disse er en oplevelse du sent vil glemme. Producenterne er blandt de største og bedste i verden, bl.a. USA, Australien og Canada. Det er bøffer du normalt kun finder på de mest luksuriøse restauranter verden over, men nu kan du altså få dem leveret lige hjem til din dør, så du selv kan tilberede dem, præcis som du gerne vil have dem. 

Leverandørerne bag bøfferne er nogle af de absolut bedste i verden. Du kan bl.a. få bøffer fra canadiske Spring Creek der er et af Canadas absolutte topbrands, australske Aberdeen Black der leverer noget af det mest marmorerede kød du kan forestille dig, eller amerikanske Creekstone Farms der leverer bøffer til Gordon Ramsays steakhouses i USA. 

Vores ribeye og striploin steaks er allerede skåret i store, lækre 350g bøffer og venter bare på at blive krydret og smidt på en varm grill eller pande. Resultatet vil ikke skuffe dig! 

Striploin

3 vare(r)

3 vare(r)